La comissió de menjador és l’encarregada de definir els menús amb l’empresa responsable de donar aquest servei, així com amb l’empresa que s’encarrega del monitoratge als migdies. Trimestralment, defineixen els productes a consumir durant el trimestre següent, posant especial interés en el productes frescos i de la terra, per tal d’acostar les arrels alimentàries als nens i nenes.
D’altra banda, centralitzen les possibles queixes per una qualitat no adient, o per possibles discrepàncies entre el menú ofert, i els plats servits a menjador

2Comentaris

Yolanda Ortiz 12 setembre 2017

Hola,
He vist al menú de setembre que hi ha arròs 3 dies seguits (21 paella, 22 amanida arròs, 25 arròs tres delícies).
Si no és un error, no us sembla massa repetitiu que tres dies consecutius de menjador els nens hagin de menjar arròs?

Gràcies

Respon
    Amipa 17 setembre 2017

    Hola Yolanda,
    hem penjat els menús del 1r trimestre, el divendres s’ha rectificat:
    El 21 hi ha de segon paella (cal recordar, que al ser segon plat és poca quantitat), el 22 cuscús i el 25 amanida d’arròs.

    Respon

Deixar una resposta