Inscripcions als Casals d’estiu 2017

Aquest curs l’AMPA Vaixell Burriac, l’AMPA Pérez Sala, l’AMPA Els Alocs i l’AMIPA Escola del Mar amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar s’han trobat per coordinar una proposta unificada i diversa de Casals d’Estiu a nivell de municipi. Per aquesta raó aquest curs a Vilassar de Mar hi haurà dos Casals d’Estiu promoguts per l’Ajuntament i aquestes Associacions de Mares i Pares:

Cliqueu per inscripció a Emocionar't

Cliqueu per inscripció a Emocionar’t

EMOCIONAR’T

El Centre d’Interès del Casal d’estiu que proposem gira entorn a les emocions i a l’art.
L’art permet als nens i les nenes obrir-se a noves idees, ser creatius, sensibles i crítics amb el que els envolta i per tant capaços de proposar canvis i millores en el seu entorn.
Per tal de motivar als infants i treballar les emocions, un personatge anomenat Mim presentarà cada setmana una part d’Emocionar’t, un lloc que els farà descobrir que cadascú de nosaltres portem l’art a dins i que només cal obrir algunes portes perquè la creativitat desbordi.

Cliqueu per inscripció a Refresquem les llegendes

Cliqueu per inscripció a Refresquem les llegendes


REFRESQUEM LES LLEGENDES!

Pageses, Mestres d’Aixa i Pescadores contrabandistes ens acompanyaran a conèixer i revisar dues famoses llegendes del poble: la de l’Ase Innocenci i la de la Lucia i el Pigat. Empatitzarem amb el patiment més invisible dels personatges i els ajudarem a canviar les històries vilassarenques per poder ser més lliures i feliços.
Gràcies a les llegendes, aprendrem a identificar i prevenir el patiment i les violències que pot haver-hi entre nosaltres.

Autor

No hi ha comentaris

Deixar una resposta